Automate your Marketing
with Womplify




 
Khairul Azrill's FotoPage

By: Khairul Azrill Khalid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Sunday, 18-Jan-2009 13:56 Email | Share | | Bookmark
Apa Ada Pada Rambut

Entry kali ini membincangkan pasal tajuk di atas ....

Setiap insan mempunyai rambut. Ada yang rambut panjang lurus lembut ( mcm aku ), kerinting halus, kerinting kasar, bulat², beruban, berketak ketak dan sebagainya. Sudah menjadi lumrah manusia apabila rambut dah panjang, dia nk potong. Jika tidak, tukang gunting rambut tidak boleh cari makan dah. Lagipun, bayangkan la, kalau orang rambut kerinting halus, bila panjang rambutnya, akan menjadi seperti rimbunan pokok bunga jenjarum. Alaaa dulu masa sekolah rendah takkan takde pokok jenjarum yang biasanya kaler merah, pastu kita tarik jarum kat tengah pokok tu, pastu konon isap madunya haha. Ntah apa² ntah kan. Bukan ada rasa manis pun.

Ok la .. bukan nk cite pasal pokok jenjarum sebenarnya. Tapi itu hanyalah sebagai andaian sahaja. Nak bagi contoh pun tak ada amek gambar pokok jenjarum tu pun. Mak aku tak tanam pokok jenjarum hihihi ...

anyway ... boleh lawat lagi satu site ... http://flickr.com/azrill
fotopages pun layan gak lagi ... kat flickr tu pun ada banyak gak aa gambar.

So .. enjoy la entry yang bertajuk ' Ada Apa Pada Rambut '




p/s : sila jgn komen pasal ada motion blur la, gambar tak sharp la, teknik photoshop tak ngam la, itu la ini la .. ini saje nk tunjuk gambar yang aku dah potong rambut huhuhu


Saturday, 10-Jan-2009 09:06 Email | Share | | Bookmark
The Ultimate Shield

Ermm ermmm .. ok ke tak tajuk dengan gambar ni ? huhuhu






Saturday, 3-Jan-2009 17:38 Email | Share | | Bookmark
Air Yang Tenang, Sape Sangka Tiada Buaya

Hai Hai .. Saya datang lagi ... hehe

Tajuk dia atas tiada kena mengena dengan gambar di bawah, kecuali word AIR tu je ..
kt sini pun tiada buaya .. cuma ada pacat ...

pacat dan buaya adalah tidak sama.

sekian.




Thursday, 1-Jan-2009 16:25 Email | Share | | Bookmark
Perjalanan tiada penghujung ....

Sambungan dari tajuk di atas adalah .....


Hujungnya adalah air .....



Thursday, 1-Jan-2009 14:10 Email | Share | | Bookmark
Selamat Tahun Baru Hijrah 1430 & Tahun Baru Masihi 2009

Seperti Tajuk Di Atas ..... semua orang dah tau kita dah masuk tahun baru Islam & Masihi.

Seperti biasa gak .. cite pasal azam ... ermm azam aku tahun ni adalah mcm azam² tahun lepas, iaitu .. TIADA AZAM haha. Kenapa perlu kena azam ? Tu yang pelik tu .. aku tak pernah berazam untuk dapat keje yang sekarang ni, aku tak pernah berazam nk beli kereta buruk bernama NINA ni, aku tak pernah berazam untuk beli kamera .. tapi aku berangan je nk beli ... bila rasa ada duit mcm cukup je nk beli, baru la beli. Hehehe....

So . . kesimpulannya ... apa ada dengan azam ... lain la kalau nama korang adalah En Mohd Azam

gambar ni adalah sempena En Azam hihihi

Gambar ini di beri tajuk " Bersama Kita Berbaris" hehehe



Ini pula dinamakan, " Bayang² itu adalah gelap "




Ini plak dalam bahasa inggeris. Tajuknya .. " Road to Bangsar "



Tajuk untuk ini adalah " Kembara Tanpa Nama "



Sekian, selesai la sudah post pertama untuk tahun 2009. Sila jgn komplen tajuk² tersebut untuk memastikan kita tidak putus sahabat hahahaha ....

Selamat ........




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net